СЛЕДВАНЕ В ИСПАНИЯ

СТУДЕНТСКИЯТ КОМПАС към Колеж "Св.Ариадна" извършва пълната процедура по кандидатстване и прием в университетите и колежите в Испания.

СТУДЕНТСКИ  КОМПАС  за  следване  в  чужбина  осъществява  прием  на  български и чуждестранни  граждани  в  държавни  университети  в  Испания  за    следване  с  минимални  такси  за  граждани  на  EU и с  възможности  за  работа.

Процедурата включва :

В случай , че желаете да следвате в чужбина , изпратете ни попълнен формуляр за кандидатстване и подгответе документите , които са изброени за съответната държава.

Но  преди  това  се  свържете  с  нас  на  телефон 0886 338883.

След присъединяване на България в ЕС процедурата по кандидатстване в испански университети , акадимии за изящни изкуства и консерватирии е улеснена при условие че притежавате документ за съответната степен на вледеене на испански език според изискването на избрания от Вас университет.

В Испания можете да кандидатствате в над сто държавни университети , акадимии за изящни изкуства и консерватирии. Таксите за българи са минимални чужденците са с право на студентски труд .

За контакти и въпроси:
тел.: 02/9780-700; 0886 338883
е-mail: svariadna@mail.bg
адрес: 1582 София , ж.к. Дружба 2
до 163-то у-ще-корпус Г
/ по линията на тролей 4 и автобус 404/
/наблизо до магазин "Практикер" и "Цариградско шосе"/